Son zamanlarda insanlar youtube shorts ve instagram reels izlemekten bir dakikanın üzerindeki içeriklere katlanamaz oldu. Film seyretme istatistikleri düştü diyorlar. Siz hangisini tercih ediyorsunuz?

Hemen tüketilebilir olduğu için ben film diyorum. Ancak bazen 1 saat sürem varsa film için yeterli olmuyor ve illa ki bişiyler izlemek istediğimde yabancı dizi bu arayışıma cuk oturuyor :))

Çin'de 3-4 dakikalık diziler yayınlanmaya başlamış. Bu durumu çok olumsuz sözcüklerle anıyorum. Anlayan anlar :)

Hemen tüketilen şeyleri sevmem dizi tercihimdir, hemen bana güzel bir dizi öneriiiinnnnn 😄

hakan
    Kesinlikle harika ötesi bir diziydi… bayılıyorum beni ekran başına kilitleyen dizileree

ZeynepUur
      Ekran başına kilitlenmek, bir oturuşta 5-6 bölüm birden izlemekse evet ben de kitlenmiştim :)
      Chernobil de diğer favorim. Ansiklopedik olarak çok ilgimi çeken bir konunun dizisini görünce hemen izleyip bitirmiştim. Hele ki son bölümdeki mahkeme sahnesini tekrar tekrar izledim.

hakan
        En yakın zamanda izleyeceğimmm.. Netflixte mi ???

Kesinlikle dizi 👍 Mezarlık (polisiye) Birce Akalay bu kadına bayılıyorum 🙃 oyunculuk efsane